Spa

ansiktsspa_w3396
BEHANDLINGAR

Fotvård inkl lack 559kr (utan lack 520kr) 75 min
Unna dig en lyxig behandling för dina fötter i vårt avslappnande spa rum. Behandlingen börjar med ett varm fotbad. Nagelklipp, vård och polering av nagelplattan och nagelband. Borttagning av förhårdnader. Avslappnande fotmassage, avslutas med lackning . Lacket är en gåva du får med dig hem.

Pedikyr. 30 min  450 kr inklusive lack
Nagelklipp, vård och polering av nagelplattan och nagelband samt lackning av tårna. Lacket är en gåva du får med dig hem.

Klassisk manikyr. 60 min 559 kr
Behandlingen börjar med peeling av händerna formning av nagel, polering av nagelplatta rensning av nagelband. Paraffin bad  hand och underarmsmassage och lackning.

Paraffinbad.30 min 350 kr
Perfekt för torra nariga händer och nagelband. Avslutas med hand och underarms massage.

Klassisk ansiktsbehandling 75min   899kr                                                                                                    Rengöring av huden, peeling ånga, portömning, Plockning av bryn. Ansiktes och dekolletage massage, mask. Avslutande ansiktskräm och ögonkräm. Avslutas med lätt make-up

Ansiktsspa med färgning av fransar och bryn inklusive plock. 60 min 610kr
En lätt ansiktsbehandling med färgning av fransar och bryn. Behandlingen börjar med rengöring, peeling, frans/brynfärg och plockning av bryn. Ansiktsmassage, mask avslutas med ansiktskräm och ögongelé.

Ansiktspa de luxe 40 min  499kr
En lätt ansiktsbehandling.
Behandlingen börjar med rengöring, peeling, en avslappnande massage, djuprengörande mask och avslutas med vår återfuktande dagkräm och ögongele.

Färg av fransar och bryn inklusive plock. 40 min  399kr
Brynfärg inklusive plock 30 min  350kr
Brynplock 15 min 199kr
Brynfärg 15 min   240kr

Massage Helkropp 60 min 699kr
En avslappnande massage för hela din kropp. Löser upp spänningar och ökar blodgenomströmningen. En avstressande behandling.

Relax Massage 50min 559kr
Är en avstressande massage som hjälper dig att koppla av i både kropp och själ. Massage för skalp, rygg, nacke, axlar och armar/händer samt ansikte och dekolletage.

Massage 30 min 399kr
En avslappnande behandling för Rygg Nacke Axlar Skalp.

Gel lack 60 min 610kr                                                                                                                                       Formning av naglar och fix av nagelband samt lackning med våra egna Gel lack som härdas i UV lampa, vilket ger ett direkt hållbart resultat i 2-3 veckor

Borttagning Gel lack 30 min 350kr

Massagebehandlingar och fotvård går under friskvårdsbidraget